Fiókjaink:
Jegybanki alapkamat mértéke

 2016-05-25

 0,90

2016-04-27

1,05

2016-03-23

1,20

2015-07-22

1,35

 

Hivatalos MNB BUBOR fixingek


Online MNB  alkalmazások

 


Elektronikus Bank Nyomtatás E-mail

Tisztelt Ügyfelünk!

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a zökkenőmentes sikeres belépéshez. Kérjük első belépés alkalmával mindenképpen olvassa el a következő pár sort.

Azon Ügyfeleink akik nem kaptak kezdeti jelszót tartalmazó SMS-t, de le

van jelentve telefonszámuk próbálják meg régi jelszavukkal a bejelentkezést

  • A NETBANK alkalmazást megszokott módon a BELÉPÉS AZ EURO-EBANK RENDSZERBE ikonnal lehet elindítani.
  • Ha számítógépről jelentkezik be válassza a BEJELENTKEZÉS JELSZÓVAL lehetőséget. A VICA Virtuális chipkártya alkalmazásról itt olvashat bővebben.
  • A csoportnevet és a felhasználónevet a Felhasználói azonosító nevű mezőben adják meg, kettősponttal elválasztva. Pl. 52012345:KISSNE a felhasználói azonosító csupa NAGYBETŰ !
  • Bejelentkezési jelszó nevű mezőbe pedig az SMS ben kapott jelszót kell megadni, a bejelentkezés után a jelszót módosítani kell

Netbank belépés segédlet

Netbank belépés segédlet

 (A szolgáltatás új ablakban nyílik meg!)

Belépés a internet netbank rendszerbe

Jelszó beállítással kapcsolatban telefonos operátoraink a hívásokat 0-24 órában fogadják és kezelik a

06 21/24-24-619 telefonszámon vagy munkaidőben a  06 36/542-188

A Füzes Takarék Netbank rendszere 2017.05.23. napjától frissülni fog, az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálása érdekében. Ennek a változásnak köszönhetően, a megjelenésen kívül számos új funkciókkal bővül internetbank szolgáltatásunk

bővebben itt olvashat vagy kérjen részletes felvilágosítást Fiókjaink ügyfélszolgálatán!

Takarékszövetkezetünknél lehetőség nyílik modern biztonságos Internetes banki ügyintézésre a nap 24 órájában. A netbank segítségével az interneten a világ bármely pontjáról intézheti pénzügyeit, indíthat utalásokat, egyenleget kérdezhet le.

A munkanapon 15:10 óráig beérkezett megbízásokat, az IG2 szerinti teljesítési feltételekkel, tárgynapon feldolgozzuk. A 15:10 után beérkező megbízások feldolgozása a következő banki munkanapon történik.

Amennyiben az Euro-eBank szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, a gyorsabb ügyintézés érdekében, töltse le az alábbi dokumentumokat, melyek áttanulmányozása után kérjük, szíveskedjen a 2 példányban kitöltött Cégadatlappal (Lakossági ügyfél esetén nem kell!), a Felhasználó adatlappal és a Szerződéssel az Ön számláját vezető fiókunkat felkeresni!
Általános Szerződési Feltételek internet bank (Euro-eBANK) szolgáltatáshoz.


Kapcsolódó dokumentumok

Adatlap - Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez Egyéni vállalkozók/Jogi és nem jogi személyiségű társaságok/Egyéb szervezetek számára
Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez
Adatlap -Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez magánszemélyek részére Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez
Általános Szerződési Feltételek INTERNET BANK (Euro-eBANK) szolgáltatáshoz Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez
Takarékszövetkezeti internet bank szolgáltatási szerződés Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez
Használati útmutató (Euro-eBank kézikönyv) Érvényes 2017. 05. 23. -tól
Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez
Használati útmutató VICA (Virtuális chipkártya alkalmazás) Érvényes 2017. 05. 23. -tól Internet Bank szolgáltatás igénybevételéhez

Ezúton felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy adataikat, jelszavaikat semmiféle e-mailes, telefonos, vagy sms-es megkeresésre ne adják ki!
Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet bármiféle adategyeztetést csak fiókhálózatán keresztül személyes megjelenés esetén alkalmaz.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ha e-mailen, telefonon vagy sms-en érkező megkeresést, adategyeztetésre való felkérést kapnak, azt haladéktalanul jelezzék a Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet felé a számlavezető fiókban.
SMS Értesítő

A Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet SMS üzenetküldő szolgáltatása segítségével Ön nyomon követheti a bankkártyájával végzett tranzakciókat, értesítést kap a számlaegyenlegében bekövetkezett változásokról. Lakossági ügyfeleinknek készített szolgáltatásunk, mely akár napi rendszerességgel küld üzenetet a számlaegyenlegben bekövetkező változásokról. Értesítést küldünk a rendelkezésre álló számlaegyenlegről.

Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot fiókjainkkal

HázibankHázibank

A házibank egy olyan banki rendszer, amely lehetőséget nyújt a rendszert használó bankoknak, hogy ügyfeleik elektronikus csatornákon keresztül kapcsolódhassanak a bankhoz és különféle banki műveleteket végezhessenek. A rendszer segítségével az ügyfelek információkhoz juthatnak a bankszámláikkal kapcsolatban, átutalásokat kezdeményezhetnek, és elvégezhetnek minden olyan bankkal kapcsolatos egyéb tevékenységet, amelyeket a bank elektronikus úton is elérhetővé tett.

Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot fiókjainkkal.

Házibank

Tájékoztatjuk, hogy 2013.08.21-től fejlettebb, nagyobb biztonságú, ún. SHA-256 lenyomatképző algoritmussal kibocsátott SSL titkosító tanúsítványt alkalmazunk az Internetbank szolgáltatás esetében.
A tanúsítvány cseréje esetlegesen azzal járhat, hogy a böngészőben frissíteni kell a Megbízható tanúsítványkiadók listáját. Amíg a frissítés nem történik meg, a böngésző hibaüzenetet küldhet, amely szerint a weboldal tanúsítványának megbízhatósága nem ellenőrizhető.
Az új típusú tanúsítványt a Windows XP operációs rendszer csak a "Szervizcsomag 3" megléte esetén kezeli megfelelően, így ezen operációs rendszerek esetében feltétlenül szükséges ennek feltelepítése, valamint javasoljuk a legfrissebb Internet Explorer vagy Mozilla Firefox böngészők használatát.


Bővebb információ:
NETLOCK teljes körű tájékoztató
iSAFE rövidített tájékoztató